Szőlőtermesztés gépei

A Quickpower egy új típusú, fejlett technológiájú forgóbálázó venyigéhez és nyesedékhez, rendkívül változatos kihasználhatósággal.
A Balechipper a traktorról meghajtva gyorsan és könnyedén aprítja le a száraz venyigebálákat.
A FrostGuard gépek egy nagy teljesítményű gázégővel és turbinával kerültek felszerelésre. A turbinát és a kiömlő körkörös mozgását, egy beépített benzinmotor biztosítja. Önnek nincs más dolga, mint hogy a motort elindítsa, a kívánt üzemi hőmérsékletet beállítsa, a többit a FrostGuard elvégzi. A gép elegendő üzemanyaggal és gázzal rendelkezik, egy éjszakán át való zavartalan üzemeléshez. A kiömlő 360 fokban körbe forog, ami által egy kör, vagy ovális alakú terület védelmét teszi lehetővé. A gépeket csoportosan is lehet telepíteni nagyobb területeken. A FrostGuard nagy előnye, hogy a teljes területe védelmét apránként, a géppark évről évre történő bővítésével tudja biztosítani, ami nem követel egyszerre nagy beruházást.
FROSTGUARD fagymentesítő gép Gyümölcstermesztés gépei Szőlőtermesztés gépei
A FrostBuster vontatott gép. A nagy teljesítményű ventilátort, a traktor kardántengelye hajtja meg. A gép levegő kilépőjén található, egy nagy teljesítményű gázégő, amely 80-100ºC-ra melegíti a kiáramló levegőt. A gép hátulján találhatóak a gázpalack tartó egységek. A gép a meleg levegőt a fák közé juttatja, a mindkét oldalon elhelyezett kiömlőkön keresztül. A nagy légszállításnak és torlónyomásnak köszönhetően, a gép oldalanként 40-50 méter hatótávolsággal rendelkezik. Így a géppel, csak minden 60-100 méterre lévő soron kell végigmenni. A gyár és a forgalmazó segít Önnek megtervezni a védekezési útvonalat, mivel ez minden ültetvényben a helyi adottságoknak megfelelően különböző lehet.
FROSTBUSTER fagymentesítő gép Gyümölcstermesztés gépei Szőlőtermesztés gépei
A BERTI AF szárzúzók elsősorban szőlőültetvények ápolására kifejlesztett gépek. Alkalmas a gyep, bozót, venyige zúzására is.
BERTI AF Szőlőtermesztés gépei
Berti AF REV 35-65 Lóerős traktorokhoz, front vagy hátsó függesztésű, Ø4-5 cm nyesedék zúzására alkalmas.
BERTI AF REV Szőlőtermesztés gépei
A BERTI AF szárzúzók elsősorban szőlőültetvények ápolására kifejlesztett gépek. Alkalmas a gyep, bozót, venyige zúzására is.
BERTI AF L Szőlőtermesztés gépei
Ideal Alsazia Top 600-1000 axiálventilátoros permetezőgép. Különösen alkalmas a kisebb, akár dombos és sík területen lévő kordonos szőlőültetvényekben. A ventilátor speciális kialakítása lehetővé teszi a termék egyenletes elosztását, míg a fordított légáram biztosítja, hogy a levelek és talajdarabok ne jussanak a ventilátorba.
Ideal Alsazia Top Szőlőtermesztés gépei
Ideal Rhone 1000-3000 axiálventilátoros permetezőgép. Nagyméretű, fordított légáramú ventilátorral rendelkezik. A speciális légterelő kioltja a propeller spirális hatását, és biztosítja a kiegyensúlyozott elosztást mindkét oldalon.
Ideal Rhone Gyümölcstermesztés gépei Szőlőtermesztés gépei
Ideal Orion 400 PB, 500 P, 600 P axiálventilátoros permetezőgép. Különböző átmérőjű axiális ventilátorokkal szerelt permetező, amely sokoldalúságával és minőségi alkatrészeivel tűnik ki. Közepes és nagy mennyiségű vegyszer kijuttatására is alkalmas.
Ideal Orion Szőlőtermesztés gépei