Zöldségtermesztés gépei

Nagy teljesítményű forgóadagolós palántázógép, maximum 3,5 cm-es tápkockás palánták ültetéséhez. Kiválóan alkalmas az ipari paradicsom, káposztafélék ültetésére.
Sfoggia C10 palántaültető gép
Többfunkciós ásógép A 46-as sorozat a legnehezebb agyagos talajokra, valamint a könnyebb / homokos talajokra lett kifejlesztve.
Imants_46_asogep
A 33SX ásógép új Imants designnal! Ideális gép a könnyű talajokra 60 és 90 Le-s traktorokhoz. A munkamélység 15 és 30 cm között. Az ásógép egy nagyszerű megoldás, hogy időt és a pénzt takarítson meg a talajművelési lépések számának csökkentésével. Egy tökéletes talajépítő eszköz, melynek egyedülálló képessége a rögtörés, úgy, hogy közben a talajszerkezet levegős marad és magában foglalja a nagy mennyiségű terménymaradványt, komposztot, fedőnövényeket vagy a kiszórt trágyát.
IMANTS_33_SX_asogep
Egy teljesen új koncepció a homokos és a könnyű agyagos talajokhoz. A 48SX ásógép gyorsabb, könnyebb és erősebb, mint elődje.
Imants_48SX_asogep
Az 58SX sorozat tökéletes a könnyű és közepes agyagos talajokhoz. 250 Le-s traktorokhoz, ideális munkasebessége 9 km/h. A lehetséges munkamélység 15 és 35 cm között.
Imants_58_SX_asogep

Oldalak