Agromash EXPO 2021 online gépkiállítás

Híreink

-

39. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás
2021. március 3-6. között várja a kiállítókat és a látogatókat a
39. AGROmashEXPO,
mely idén először virtuálisan kerül megrendezésre!

Látogasson el virtuális standunkra és tekintse meg online gépbemutató oldalunkat!

ONLINE GÉPBEMUTATÓ

Megismerkedhet újdonságainkkal, tájékozódhat az általunk forgalmazott márkákról, vagy részt vehet játékunkban, ahol Lamborghini kistraktort is nyerhet.

Játék traktor

Nyitvatartás:

2021. március 3-6. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, a kiállítás napjain, nyitvatartási időn túl, illetve 2021. március 7-14. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinhetők.

 
Belépés:

A látogatók részvételének megkönnyítése céljából a kiállítás weboldalán elérhető online esemény egy rövid regisztrációt követően díjmentesen lesz látogatható.

R E G I S Z T R Á C I Ó

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a látogatók és a kiállítók számára. A virtuális kiállításra érkező látogató, online barangolhatja be a kiállítás területét, a chat funkció segítségével, pedig azonnali információt kérhet az adott termékről vagy szolgáltatásról.

Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás hosszabb „nyitvatartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és a chat funkció kivételével teljeskörűen használható.

További híreink

Állás lehetőséget kínálunk, festő üzemünkbe, azonnali kezdéssel

Állás lehetőséget kínálunk
»

Online kiállítási akció a készlet erejéig!

Kedvezményes áron elérhetőek Zanon SV-38 és ZT-40-es elektromos metszőollók.

Zanon elektromos metszőolló akció
»

Oldalak