Hattat traktorokkal bővült az Auditker termék palettája

Híreink

-

Mostantól az elérhető árú Hattat traktorok teljes típus választéka megtalálható cégünk kínálatában, mint a márka hivatalos forgalmazói. Természetesen a gépek értékesítése mellett magas színvonalú szervizszolgáltatást is nyújtunk.

A Hattat traktorok

 

A Hattat traktorok története 1972-ben indult, amikor a Hattat család által birtokolt alkatrészeket gyártó cégcsoport együttműködést kezdett a Ford vállalattal és megkezdték a Ford traktorok gyártását.

Hattat traktor A sorozat

VIDEO

A következő évtizedekben a Hattat csoport nem csak az alkatrészt gyártó egységeit fejlesztette világszínvonalúvá, hanem több más traktor márka gyártását is végezte, mint például az Universal traktorokét. Alkatrész gyártó részleg főbeszállítója az olyan óriás cégeknek, mint a Nissan, Renault, TRW, John Deere, Ford, Mercedes-Benz, Caterpillar, Perkins, Cummins, Sisu, Agco Group, Massey Ferguson.

Hattat traktor B sorozat 

2002 óta a Hattat csoport képviseli a Valtra márkát is a török piacon.

Az eddigi legsikeresebb „A” széria gyártását 2006-ban kezdték meg.

Lengyelországban az Ursus csoport 6 év alatt több mint 2000 darabot értékesített, míg Magyarországon 2012 óta 200 darabnál is több talált gazdára.

A jelenleg 50 és 102 lóerő közötti tartományban kapható kertészeti, kompakt és szántóföldi modellek mindegyikében eredeti, Angliában gyártott Perkins motor duruzsol.

Hattat traktor

Jelenleg 2500 alkalmazott dolgozik a 150 hektáros üzemben, amiből 25 hektár fedett csarnok.

A cégcsoport összes árbevétele meghaladja az 1 milliárd US dollárt.

Bár a Hattat traktor az egyik legolcsóbb márka jelenleg a piacon, de mind minőségben, mind komfortérzetben méltó vetélytársa az összes nyugati márkáknak.

Kereskedőink

További híreink

Három év garancia minden Lamborghini traktorra 

három év garancia
»

Álláslehetőséget kínálunk

Álláslehetőség
»

Oldalak