• Nyitvatartásaink:
  • GÉPKERESKEDÉS ÉS SZERVIZ: 8 - 17 H
  • ALKATRÉSZ ÜZLET: 8 - 16 H
  • FESTŐÜZEM: 7 - 15 H

Gépajánlatunk metszés és nyesedék kezeléshez

2020-03-18

Milyen metszési és nyesedékkezelési gépeket, technológiákat válasszunk?

Milyen módon befolyásolja az ültetvény fajtája, tulajdonságai a gép- és eszközválasztást?

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert kertészeti vonalon kiváló európai gyártók minőségi gépeit tudjuk kínálni megoldásként a gazdálkodók felmerült igényeire.

Elektromos metszőollót kipróbálni vágyó gazdák számára ajánljuk a kiváló belépő árkategóriájú Volpi termékeit. Aki rákapott az elektronika nyújtotta komfortra és többféle gyümölcsöst és szőlőt is metsz, azoknak ajánljuk nyugodt szívvel az Infaco professzionális ollóit, melyek könnyen adaptálhatók bármilyen metszési munkához. 

Volpi KV300 elektromos metszőolló

Volpi KV300 elektromos metszőolló

www.emetszo.hu

infaco metszőolló

Infaco az elektromos metszőollók "rolls royca"

www.emetszo.hu

Síkfal jellegű, intenzív gyümölcsös ültetvénybe és szőlőbe egyaránt ajánljuk az Ostraticky egyszerű, robusztus síkfalmetszőit, melyek a legjobb ár-érték arányú gépek közé tartoznak.

Ostraticky SL-1 sikfalmaetsző

OSTRATICKY SL-1 síkfalmetsző

A gyümölcsös gazdák a keletkezett nyesedéket a Cesari erős gallysöprűivel gyorsan rendre rakhatják a sor közepére. Ekkor 2 dolgot tehetnek a képzett renddel. Egy BERTI PICKER felszedőrotoros mulcsozóval a nyesedéket egyenletes darabokra aprítva tápanyag-visszapótlás céljából visszajuttathatja a talajfelszínre, vagy a PICKER/C gép saját tartályába gyűjtve az aprítékot bioenergiaként felhasználható. A PICKER-ek egyöntetű, egyenletesen méretű aprítékot készítenek a zuzótérben elhelyezett rostélynak köszönhetően.

Cesari Berty picker

Cesari gallysöprű és BERTI PICKER felszedőrotoros mulcsozó

Elsősorban szőlősgazdák figyelmébe ajánljuk a CAEB Quickpower 1230-as venyigebálázót.

CAEB Quicpower

A gép 30-40 kgos bálákat készít a sorban hagyott venyigéből. A bálákat bármilyen biomassza feldolgozó hasznosítani tudja. A bálák méretéből adódóan saját célra való felhasználás és a kisebb közösségi felhasználás is gyakori. A fűtésre való felhasználáshoz a CAEB saját fejlesztésű energiahatékony kazánokat is ajánl.  A „CAEB AGROENERGY” ingyenesen letölthető telefonapplikációval a gazdák kiszámíthatják a területükre jutó nyesedék teljes fűtőértékét és azt is, hogy az adott helységet mennyi ideig képesek fűteni vele, illetve mennyi pénzt takaríthatnak meg ezzel a befektetéssel.

KERESKEDŐINK

palyazatok